Kembali Ke Sekolah 2015

Back to school 2015. Yeahh esok sekolah. Selamat kembali ke sekolah Aina dan Anis. Mesti seronok dapat berjumpa kembali dengan kawan-kawan setelah hampir 2 bulan bercuti. 

Sekolah 2015

Banyak cerita yang akan kalian bualkan.Bercuti di mana?Aku dan family kan bercuti di...ataupun ayat paling sedih..aku balik kampung je..tak kemana pun.

Alhamdulillah walaupun AB berkerja, rutin AB kembali seperti biasa menguruskan mereka berdua, bangun awal pagi sebelum ke office dan menghantar mereka ke sekolah.

Tahun in Aina akan masuk darjah 2 dan Anis masih belajar di Tadika.

Hari ini, AB pastikan segala kelengkapan sekolah untuk sekolah pagi dan petang dah pun ready. Begitu juga dengan baju sekolah sudah pun di iron malam semalam.

Semoga tahun 2015, anak-anak lebih fokus belajar, bersemangat dan kesihatan mereka lebih baik agar dapat belajar dengan tenang serta diterangkan hati untuk menimba ilmu.

"Selamat Kembali Ke Sekolah"

Comments

  1. Selamat menempuh alam persekolahan buat anak-anak & AB sekeluarga. Saya pun terasa kesibukan mula persekolahan minggu ni. Waktu berblogging pun jadi tak berapa menentu sekejap huhu.. :D

    ReplyDelete
  2. Lagi satu kak, kalau lepas cuti nanti cikgu mesti suruh buat karangan pengalaman masa cuti. Hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK