Posts

Showing posts from September 13, 2014

Yang Mana Pilihan Hati..

Image
Aina dah senaraikan apa aktiviti untuk dilakukan hujung minggu ini. Almaklumlah kami berdua cuti dan cuti sekolah dah pun bermula. Macam-macam aina dah plan untuk kami. 
First nak breakfast di luar, makan roti canai katanya.
Lepas makan roti canai, nak mainbowling. Kakak tak puas hati sebab kalah dengan adik, katanya.Then tengok wayang.Selepas tengok wayang kita jumpa umi dan ayah di Restoran Melima. Then kita balik...
Padahal aku pun ada plan sendiri dan plan ini dah pun dipersetujui oleh papa aina sebelum ini. Apalagi kemas rumah lah..Rumah kena dibersihkan setiap minggu. Nak pergi berjalan memang tak ada dalam plan ku ini.
So plan mana nak ikut. Plan aku ke plan aina ni? Tapi aku dah tahu jawapannya mesti papa aina pilih plan aina. kompem...Tapi tunggu je lah ye..Yang Mana Pilihan Hati..
Ni picture 2 minggu lepas masa jumpa umi dan ayah..


Seronok betul mereka berdua.Kalaulah umi masih jaga aina dan anis, pasti diorang berdua nak tolong umi dan ayah di kedai. Dah belajar ambil order dari …