Posts

Showing posts from July 21, 2014

Anis minta baju frozen

Image
Assalamualaikum..Perasan tak sana sini frozen..Hebat betul penangan frozen..Patung frozen,baju frozen,beg frozen,Pencil case frozen dan macam-macam frozen lah..Sampai sekarang aina dan anis tengok frozen..dah tengok kat cinema..di paksanya papanya beli DVD frozen..diulang-ulangnya tengok cerita frozen..Hari ni anis demam..demam-demam pun..apa katanya..anis nampak baju frozen kat kedai, cantik mama..mama boleh belikan untuk anis..alya ada baju tu..Apa yang sepupunya ada, anis pun nak..Tak sampai hati pula nak kata tak kan..belikan jugalah baju t-shirt frozen.Harga RM29.00..Gembiranya..hilang demam sekejap..Tapi ada lagi permintaan tu..nak sling beg frozen pula dan anak patung elsa dan anna..Nasib baik anis tak minta gaun macam elsa..Contoh sling beg yang anis nak.. Hari tu anis nampak di bazaar ramadhan ..Nasib baik kakak aina tak minta macam-macam..Yang aina dia jenis tak kisah..Pakai je baju yang dibeli..
Kalau google macam-macam produk frozen di jual..ada baju tidur, gaun,dress, t-sh…