PENAFIAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Blog chenachenis merupakan blog peribadi tentang diri penulis dan isu-isu yang berlaku sekelilingnya. Segala perkongsian pendapat dan pandangan yang dipaparkan adalah peribadi penulis berdasarkan fakta,perkongsian maklumat dan rujukan dari sumber-sumber yang sahih.


Penulis berhak memadam,mengubah atau mengalih artikel hasilan penulis sekiranya perlu.

Segala video dan gambar adalah sumber peribadi penulis, carian google dan media sosial yang lain. Sila hubungi penulis di email ini iaitu azlealee@gmail.com jika ada pemilik hakcipta mendapati ada bahannya tersiar di blog ini tanpa sebarang kredit rujukan atau backlink.


Penulis tidak bertanggung jawab dengan segala komen yang diutarakan melalui blog ini dan ia adalah pandangan pengomen tersebut.Segala risiko akibat daripada komen yang disiarkan adalah menjadi tanggung jawab pengomen itu sendiri. Penulis berhak untuk menapis sebarang komen yang tidak bersesuaian. Komen dari Anonymous tidak dilayan dan akan dianggap SPAM.

Penulis tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang kerosakan, kemalangan,kehilangan apabila menggunakan sumber di blog ini. Sebarang tuduhan tidak berasas, penulis tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.

Semoga anda terhibur dan mendapat manfaat dan kebaikan daripada penulisan penulis.


Sekian..
"Kalau kamu bukan anak raja dan engkau bukan anak ulama besar, maka jadilah penulis"- Imam Al-Ghazali


Comments

Post a comment

Popular posts from this blog

Bila Hati Tersentap !!!

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

DIY BOTOL PLASTIK