Posts

Showing posts from August 24, 2014

Tergendala sekejap..

Image
Sudah lah beberapa hari tak dapat nak blogwalking disebabkan internet memang very slow. Hari ini dapatlah  singgah ke blog kawan-kawan.

Tapi yang anis ni bila aku bukak PC je ..Mama anis nak tengok frozen dan upin-ipin..Hmmm...anis anis..pantang aku bukak PC lah..Tergendala nak berjalan-jalan..



Asyik-asyik frozen..nak dengar lagu je..

CPUV Nuffnang : HP PC Demand Gen Digital

Image
Alhamdulillah..Rezeki di akhir-akhir bulan Ogos ini ada juga iklan yang  melekat untuk blog chenachenis.

Iaitu iklan dari HP PC Demand Gen Digital.

Terima kasih Nuffnang dan pihak HP.