Posts

Showing posts from September 6, 2014

Hobi kumpul Superhero Lego

Image
Aku memang tak perasan kiosk kecil di Summit USJ Mall menjual watak kartun superhero lego yang menjadi kegemaran kanak-kanak malah orang dewasa pun teruja mengumpul koleksi ini.Padahal tiap-tiap hari aku melalui kedai ini kalau nak ke Giant.
Papa aina dan anis yang perasan.Apa lagi suka hatilah budak berdua ni bila papa nya belikan lego untuk nya.Anis seperti biasa ye..suka yang princess you..
Ini dia..sila lihat picture di bawah. Setakat ini dah kumpul 3 watak superhero iaitu: Iron Man Cat Woman Captain America

Sedang mencari watak lain seperti Spiderman,Batman dan lain-lain nanti..
Harga tak mahal pun.Ini je yang mampu di beli.Alhamdulillah..Tapi kalau dikumpul pastinya cecah ratus jugalah.Nak beli yang harga beratus 1 set lego memang tak mampu.
Tengah menaip ni terfikir nak pinjam anis punya letak di dekstop office pun cantik juga..Mesti anis marah..

Jangan tertipu ye..kotak lambang frozen tapi bukan patung elsa dan anna pun..