Posts

Showing posts from March 13, 2015

Busy ke aku ni ?

Busy nya..Sampaikan blog ini terbiar beberapa hari tanpa entri.Sepi seketika.Next week bercuti dan balik Terengganu sempena cuti sekolah.Makanya blog ini pun bercuti sama.
Minggu yang memenatkan bagi AB, banyak tugasan perlu diselesaikan sebelum bercuti..Yeaaay..Happy nya Aina dan Anis,cuti sekolah balik kampung papanya..Orang ada kampung lah katakan.
9.3.2015 Isnin beberapa hari yang lepas, menghantar bonda tercinta membuat rawatan fisioterapi di Hospital Serdang. Alhamdulillah ada peningkatan yang membanggakan buat bonda.Hari yang sama kami berdua membeli tongkat untuk bonda. Daripada berkerusi roda,walker dan sekarang tongkat berkaki 4. Semoga bonda boleh berjalan seperti biasa tanpa menggunakan tongkat lagi. Bonda sebak,"Doakan mak boleh jalan macam biasa ye,"kata bonda. Alahai bondaku,nak menitik air mataku.
Oh ye..AB dan pun menghantar Form Defect atau borang kecacatan untuk rumah baru AB dan serahkan kepada pemaju dan akan dilakukan dalam masa 2 minggu. Cerita bab rumah …