Posts

Showing posts from June 23, 2014

Makan Burger Hitam-Loveats

Image
Al-kisahnya di petang Jumaat yang lepas, Azlea dan family jalan-jalan cari kedai makan .Sebab dah bosan dengan area kedai makan di kawasan tempat tinggal kami, jadi my husband bagi cadangan makan steamboat..Nak ke restoren steamboat adalah dalam 30 minit. Sampai je di sana, sorang customer pun tak ada. Jadi my husband tukar plan, apa kata kita ke Tanjung Malim, Perak depan tu je..Aina dan Anis dah bising membebel..ayat tak boleh tahan (alah..kita tak jadi makan kat sini ke?..kejap-kejap tukar..apalah papa ni)..Sampai di area Upsi, banyak lah deretan kedai makan..Terpandang satu restoren..menarik.. Restoren Loveats yang menghidangkan pelbagai jenis burger..Boleh cuba ni..




Walaupun terkejut dengan warna roti burger hitam, macam terbakar..tapi sedap, terasa dagingnya dan empuk.. Fries memang sedap...yum yum ...Sampaikan my husband boleh tanya dengan cashier..(buat sendiri ye daging burger dan roti).. Harga bolehlah..tak delah mahal sangat dan mengenyangkan.. Lagipun tak ada bayaran lain d…