Posts

Showing posts from July 23, 2014

Syoknya Cuti..

Assalamualaikum..Hari ni dah hari ke-3 aku tak masuk kerja..sebabnya anis demam..Selalunya kalau aina atau anis demam pasti aku ambil emergency leave..Pasti kerja hakiki aku di office berlambak di atas meja..Ada berbaki 2 hari lagi..Next week dah nak start cuti raya.Mood raya dah datang. Ada sikit lagi persiapan raya nak beli..Moga this saturday, orang tak ramai di shopping mall..Senang sikit nak shopping kasut si chenachenis ni.Nota kaki:bersiap-siap nak ke hospital pula..Sekarang ni macam-macam penyakit dan virus..Semoga anis cepat sembuh..


Masihkah ada esok?

Image
Jangan Kita Ingat Kita Masih Ada Esok