Syoknya Cuti..

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari ke-3 aku tak masuk kerja..sebabnya anis demam..Selalunya kalau aina atau anis demam pasti aku ambil emergency leave..

Pasti kerja hakiki aku di office berlambak di atas meja..Ada berbaki 2 hari lagi..Next week dah nak start cuti raya.Mood raya dah datang. 

Ada sikit lagi persiapan raya nak beli..Moga this saturday, orang tak ramai di shopping mall..Senang sikit nak shopping kasut si chenachenis ni.

Nota kaki:bersiap-siap nak ke hospital pula..Sekarang ni macam-macam penyakit dan virus..Semoga anis cepat sembuh..



Comments

  1. semoga anis cpt sembuh ea kak :)

    ReplyDelete
  2. byk persiapan raya blh buat tu ... semoga anis cepat sembuh .

    ReplyDelete
  3. p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh anis... aamiin..

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti AB..Semoga anis cepat sembuh...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya dari Ros.. Ros ucap awal sebab Ros dah mula bercuti esok :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK