Posts

Showing posts from October 3, 2014

Tak pe tak dapat :)

Image
Assalamualaikum dan selamat pagi
Alhamdulillah syukur, kita masih diberi kesempatan untuk bangun,bernafas,bersolat,makan dan menjalani kehidupan di dunia ini.Terima kasih Ya Allah..
Hari ini adalah hari Jumaat minggu pertama dalam bulan Oktober, semoga kita semua dilimpahi rahmat dan dilindungi oleh Yang Maha Esa..
Alhamdulillah, minggu ni saja ramai kawan blogger semua banyak menerima iklan Nuffnang sampai ada yang berderet 3,7,8. Tahniah semua. Yang tak dapat macam aku, jangan bersedih.Senyumlah..senyum pengubat segala duka dan kitalah yang menentukan sikap kita terhadap kehidupan sama ada positif ataupun negatif.
Oleh yang demikian,ceriakan hari kita dengar sikap yang positif walaupun hanya perkara yang kecil :) Salam Jumaat


Mata dah mengantuk

Image
Bila mata dah mengantuk nak update entry pun dah tak larat.Tapi gagahkan juga..Sambil menaip mata ni kejap-kejap pandang TV dan menunggu mesin basuh menyudahkan kerjanya.Ada lagi 9 minit, kemudian sidai kain. Penat, memang penat..Kerja rumah perlu diberaskan.Esok kerja.
Kalau dapat minum kopi sedap juga ni.Nanti tak boleh tidur pula..Aina dan Anis dah lama diulit mimpi.Seronoknya..Inilah entry aku yang paling tak semenggah..
Apa lagi..tutup segala gajet yang ada.
Selamat Malam..