Posts

Showing posts from January 9, 2015

Movie Taken 3

Image
Kedatangan Taken 3 di layar perak memang kami berdua  nantikan. So..semalam (8.1.2015) AB dan en.suami tidak melepaskan peluang berdating berdua-duaan menonton movie ni. Selalunya berempat.Tak kan nak bawa aina dan anis menonton movie ini. Memang tak sesuai sangat kan.. Kami menonton di THX, GSC USJ Summit Mall.


Untuk permulaan cerita ini mengisahkan seorang akauntan telah dibunuh dengan kejam oleh seseorang yang tak dikenali di office Boss akauntan ini. Kenapa dibunuh? Sebabnya Boss akauntan ini banyak hutang. Boss dia yang berhutang, dia pula yang mati..kesian.. Haa..mesti korang nak tahu kan siapa boss akauntan ni?
Bermulalah kisah Bryan Mills(Liam Neeson) yang amat menyayangi anaknya Kim. Siape yang dah tengok Taken 2 mesti tahu macammane Bryan menyelamatkan anaknya daripada menjadi seorang pelacur. Bryan Mills telah bercerai dengan bekas isterinya Lenore.Tetapi Lenore selalu menghubunginya untuk meluahkan masalahnya dengan suami barunya (Stuart St. John).
Suatu pagi selepas balik d…

CPUV Nuffnang: Nestle Kitkat Lunch

Image
CPUV ke dua di bulan Januari 2015. Iklan dari Nestle KitKat Launch.

Terima kasih Nuffnang.
Terima kasih Nestle Kitkat Launch.
Terima kasih kawan-kawan.
Terima kasih yang sudi klik iklan.