Posts

Showing posts from June 19, 2014

Movie How to Train Your Dragon 2

Image
Cuti sekolah yang lepas 13,Jun sempatlah bawa aina dan anis menonton 'How to Train Your Dragon 2'. Movie yang dinantikan aina dan anis. Sebab dah berjanji, haruslah ditunaikan permintaan mereka berdua nak tengok wayang.Disebabkan movie ni baru sahaja ditayangkan, jadi tiket wayang mahal..lagipun aina dah kena beli tiket untuk dia.. Permulaan cerita pun dah kelakar...ada pertandingan naga menggunakan kambing biri sebagai bola di perkampungan Berk..Dalam pertandingan ini yang menang Astrid (girl friend Hiccup). Hiccup dan naganya Toothless tak masuk pertandingan sebab mencari kawasan baru. 
Selepas pertandingan Astrid berjumpa dengan Hiccup menyatakan yang ayah Hiccup (Stoick) ingin Hiccup menjadi seorang ketua puak viking..
Entah macam mana mereka berdua telah ternampak sesuatu yang aneh di kawasan baru dan disitulah mereka berjumpa dengan Eret yang menangkap dan menjual naga kepada Drago.
Siapa Drago? Drago ialah pemburu naga yang ingin menjadi orang yang paling berkuasa dan ingin…

CPUV Nuffnang:Tune Money-Big Travel Wish

Image
Bagi yang suka travel jangan lepaskan peluang ini kerana..Air Asia menawarkan percutian secara percuma bersama family anda.
Kempen kali ini dari Tune Money-Big Travel Wish. Terima kasih Nuffnang..Nak apply klik big travel wish.mana tahu dapat melancong bersama family, kawan-kawan di mana-mana destinasi pelancongan Air Asia...