Posts

Showing posts from June 11, 2014

Tebus Patung kax -Celcom

Image
Hari ni dapatlah tebus Kax Celcom..Comel lah juga patung ni..Kax ini ada dua warna biru dan ungu.. Setiap kax ni ada nama ye..Jersi 9 Remeo,Jersi 1Harley,Jersi 4 Peachy dan Jersi 7Foxy..Sekarang dah kumpul 4, ada lagi 4 kax iaitu Jasper (Argentina),Dolly (Brazil),Mia (Itali) dan Joey (Jerman). Bagaimana untuk mendapatkan kax yang comel ni?  Mudah sahaja, pengguna celcom xpax hanya perlu melanggan mana-mana pek di bawah ini dan belanja RM7.00 seminggu.  Ikut arahan di atas, kemudian kita akan menerima sms beserta kod khas untuk menebus kax di mana-mana Blue Cube atau Pengedar Celcom yang sah..
Dan jika kita melanggan  mobile internet pada harga RM38.00 akan mendapat 2 kax..yahoo..Next month boleh tambah lagi koleksi.. Untuk maklumat lanjut layari www.xpax.com.my/kax


Selamat Pagi

Image
Assalamualaikum ... Selamat pagi semua..Jangan lupa untuk mengucapkan  syukur atas nikmat yang Allah berikan kepada kita sehingga kini..Kesibukan dengan tugas-tugas hakiki  memaksa azlea melupakan sebentar aktiviti kunjung mengunjung..Ini pun sempat sekejap menjengah blog chenachenis sebelum bersiap nak ke office pagi ini..
p/s: Jumaat ini, semoga Allah mempermudah urusan ku..Amin..