Posts

Showing posts from August 19, 2014

Cantiknya Jubah Dress..

Image
Assalamualaikum..Perasan tak sekarang ni trend pakai jubah moden ataupun jubah dress.Di FB,web atau Instagram pun banyak jubah dress yang cantik,sopan dan kemas.Kebetulan pula memang mencari jubah dress untuk menghadiri kenduri kahwin kawan bulan September ini..Jadi teringin pulak nak pakai jubah dress pula..Sebelum itu adalah usha jubah dress yang lain tapi rasa macam tak sesuai..Macam artis lah pula nanti..Bila tengok jubah dress ini memang sesuai sangat lah..Simple and Yet Elegant..Suka,suka, harga pun boleh tahan.Sesuai juga untuk ke office,open house,function dan BF friendly.Cantikkan..uolls boleh tengok kat link ni ye..Rana Aswad. Macam-macam design ada..
Banyak lagi jubah moden yang cantik di pasaran sekarang.Rambang mata nak pilih.Yang murah dan mahal pun ada.Ikut kemampuan masing-masing.Janji menutup aurat, sopan dan kemas..Emmm..nanti beli jubah dress mesti si comel anis nak jugak..Mesti anis cakap cantiknya mama..Untuk anis ada..Hari tu pun jubah yang tak ada cutting aku pak…