Posts

Showing posts from April 23, 2016

RINDUNYA DENGAN KAMU

Rindunya blog sendiri.... Rasa kekok pula nak menulis. Padahal ada cerita nak dikongsikan. Rasa nak marah diri sendiri sebab biarkanlah blog ini terabai dan tak mampu untuk update blog ini macam dulu.

Sejak beberapa bulan yang lalu AB dah tak konsisten menulis.Ada dalam bulan tu memang tak menulis langsung.Tak ada entri langsung.

Hinggakan En. Suami perasan..Tak update blog ke?

Hmm..Tak tahulah kenapa.Apa dah jadi? Tak ada story nak dikongsikan..Eh..ada..banyak nak dikongsikan di sini. Tak ada mood ye juga. Bila Tak ada mood nak berjalan- jalan ke blog kawan-kawan pun malas. Pointnya di sini..Penyakit M dah melanda.

Sebenarnya banyak nak dikongsikan di sini.InsyaAllah AB akan konsisten menulis dan update blog ini. Anggaplah ini sebagai mukadimah entri setelah lama menyepi.. Sekian..