Posts

Showing posts from September 29, 2014

Guardian Walkathon 2014 : Walk For A Cause

Image
Kali pertama aku dengar Guardian Walkathon 2014-Walk For A Cause. Itu pun waktu lunch aku ke Guardian nak beli Johnson's Baby oil untuk aina. Nanti tak beli bising pula aina, sebab dah berjani.Janji mesti ditepati. Cashier Guardian tunjukkan aku risalah Walkathon 2014 sebab resit belian melebihi RM20.00.


Wow!!! Menarik  event ini. Yang berminat tu bolehlah support dan jadikan sebagai aktiviti family..

Tahun ini Walkathon 2014 akan diadakan di Taman Wetland, Putrajaya pada 19 Oktober 2014 (Ahad) ini.

Masa: 7.00pagi
Harga Tiket: RM25* (Dewasa) setiap kemasukan
                     RM15* (Kanak-kanak) setiap kemasukan
                     RM15* (Ahli Kad Gold Privilege) setiap kemasukan
Kategori acara : 3km Fun Walk,5 km Fun Walk & Corporate mascot Dash (100m)
Cabaran Kostum :Peserta yang berjalan dengan kostum paling menyerlah berpeluang memenangi baucar Guardian dan hamper bernilai.
Hadiah Pertama :RM500 
Hadiah Kedua    :RM300
Hadiah Ketiga    :RM200

*Dengan belian minima RM20 dalam satu …

Kenduri Kahwin Cik Mokk..

Image
Alhamdulillah..hari ni ada masa nak update entry..bila ada masa tu maknanya bolehlah berjalan-jalan dan membalas komen yang ditinggalkan rakan blogger sekalian..sayang korang..hehehe..
Dua minggu yang lepas memang hari yang padat dengan tugas-tugas hakiki.Sampai rumah sambung pula dengan kerja rumah.Memang masa aku padat dengan melayan telatah aina dan anis. So untuk mengupdate apa-apa entry pun terbatas.
Hari ni sempatlah nak berkongsi cerita semalam kami menghadiri kenduri kahwin di Senawang,Negeri Sembilan.Planning nak sampai awal tapi sampai lewat juga.Mana taknya berpusing-pusing mencari rumah pengantin lelaki.Geram pun ada.Ingatnya aku dan suami tak pandai tengok peta..Tapi di sebaliknya...Peta lokasi tak lengkap sangat..huhuhu..
Kami sampai di sana pun jam 1.30 petang.Perut pun dah berkeroncong.Apa lagi makanlah..Alhamdulillah..kenyang..
Yang penting selamat sampai di sana..Buat Shahril dan Rizq..Tahniah dan Selamat Pengantin Baru .Selamat menempuh alam perkahwinan dan berbahagia h…

CPUV:Sime Darby LPGA 2014

Image
Alhamdulillah ada juga rezeki blog chenachenis mendapat CPUV baru daripada  Sime Darby LPGA 2014 di akhir bulan September ini..

Terima kasih Nuffnang .