Posts

Showing posts from April 14, 2014

Layan je pakaian bundle

Image
Eh..saya tak akan sesekali pakai bekas orang..Ooh ye ke..saya tak kisah pun asalkan cantik, murah..saya akan beli.

Lain orang lain ragamnya..ada yang suka pakai pakaian bundle..ada yang tak suka..ikut citarasa masing-masing..
Macam kami layan juga pakaian bundle..tengok juga brand dan kualiti pakaian.Macam en. suami suka beli jeans dan baju T-Shirt..untuk buat basahan..sekarang ni dah pandai menyelam (ayat kaki bundle) cari baju atau seluar yang affordable price..sampaikan boleh jual balik di kedai pakaian bundle..

Kenapa ye kami suka bundle:-

Sebabnya tentulah murah tetapi ada juga yang mahal harganya.Murah sebab ianya datang secara berguni-guni ataupun pukal dan datang dari luar negara. Biasanya jenama bundle ni tiada di pasaran Malaysia.Kalau kita rajin membelek pakaian bundle, kita akan menemui banyak pakaian terpakai yang berjenama. Tapi pastikan teliti dulu dan belek sampai puas hati..

Peminat bundle ni sanggup menghabiskan masa berjam-jam di kedai bundle untuk mencari yang ter…