Posts

Showing posts from July 8, 2014

CPUV Nuffnang: Tesco Delivery Lab

Image
Assalamualaikum dan Salam Ramadhan..
Tesco dah ada online..ke aku yang ketinggalan zaman. Tanya pada kawan..memang ada pun..hahaha..Aku ni bukannya terror sangat bab beli shopping secara online ni..Tapi  Tesco Online ni macam best je..Kalau nak tahu tesco ada 17,000 item yang boleh dibeli secara online dari barang dapur sampailah ke barangan perabot..First kena sign up dulu lah sebagai pengguna sebelum pilih barang..Katanya barangan yang dipilih adalah segar dan berkualiti.. Bila barang dah sampai di pintu rumah, kita boleh periksa dulu barang. Kalau rasa tak puas hati, boleh pulangkan semula barangan.Bayaran hanya dibuat selepas penghantaran dan boleh dibuat melalui kad kredit dan bukannya tunai..Senangkan.. Tak perlu lagi nak bersesak, beratur nak buat pembayaran, bayar parking, tol dan jimat masa dan tenaga.. Rasa malas nak keluar nak beli barang dapur dengan keadaan cuaca sekarang, order je melalui online.Sekarang ni pun zaman serba canggih..Thank you Nuffnang. Nak tahu lebih lanjut…