CPUV Nuffnang: Tesco Delivery Lab

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan..


Tesco dah ada online..ke aku yang ketinggalan zaman. Tanya pada kawan..memang ada pun..hahaha..Aku ni bukannya terror sangat bab beli shopping secara online ni..Tapi  Tesco Online ni macam best je..

Kalau nak tahu tesco ada 17,000 item yang boleh dibeli secara online dari barang dapur sampailah ke barangan perabot..First kena sign up dulu lah sebagai pengguna sebelum pilih barang..Katanya barangan yang dipilih adalah segar dan berkualiti..

Tesco online

Bila barang dah sampai di pintu rumah, kita boleh periksa dulu barang. Kalau rasa tak puas hati, boleh pulangkan semula barangan.Bayaran hanya dibuat selepas penghantaran dan boleh dibuat melalui kad kredit dan bukannya tunai..Senangkan.. 

Tak perlu lagi nak bersesak, beratur nak buat pembayaran, bayar parking, tol dan jimat masa dan tenaga.. Rasa malas nak keluar nak beli barang dapur dengan keadaan cuaca sekarang, order je melalui online.Sekarang ni pun zaman serba canggih..

Thank you Nuffnang. Nak tahu lebih lanjut pergi ke tesco online.






Comments

  1. Laaa, eiqa pun xtau tesco dah ade online sekarang..
    Maju daaa. hohoo

    ReplyDelete
  2. P/S : Ni senarai nama peserta segmen blogwalking by Eiqa Almond.
    Inform eiqa balik ye kalau ada kesilapan :)

    http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki... tak penah shopping tesco online lagik...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. REzeki. Harap2 lama sket lah iklan tu yerp.

    Semuanya dihujung jari skang nih.

    ReplyDelete
  5. Segalanye klik klik je. Senang gitew. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah..tercari cari iklan tesco ni..

    ReplyDelete
  7. p/s

    assalamualaikum,

    boleh tlg check emel tak? ada 'pesanan' drpd sy. kalau x dpt tgk kt SPAM. URGENT ni! ;-)

    ReplyDelete
  8. wahhh...murah rezeki bln ni kak...tahniah..ehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK