Posts

Showing posts from August 15, 2014

Dah habis mama...

Image
Mesti ibu,mama,mummy dan seangkatan dengannya gembira bila anak kita puji masakan kita habis di makan kan..Maknanya mestilah sedap..
Sama juga cam aku, telefon aina dari office masa lunch before aina pergi sekolah petang.Tanya padanya macam mana jamuan raya di sekolah hari ni.Seronok atau tidak..Mestilah seronok katanya..dan yang best tu..nasi goreng dengan ayam goreng yang aku masak waktu pagi habis kawan makan katanya.. Tapi ada tapinya..Kakak tak dapat makan nasi goreng yang mama buat pagi tadi,katanya..Lah sedihnya..Katanya bila kakak nak makan nasi goreng mama dah habis,esok mama buat lagi ye..

Sedih dan terharu..tak ada rezeki aina..rezeki kawan-kawannya..

Happy Birthday Anis

Image
Happy birthday sayangku Anis yang ke 5 tahun.
Moga menjadi anak yang solehah,dikurniakan kegembiraan,kesihatan,kekayaan, disenangi,rahmah dan barakah dunia dan akhirat.
Papa,mama dan kakak aina love u till jannah.