Tebus Patung kax -Celcom

Patung Kax


Hari ni dapatlah tebus Kax Celcom..Comel lah juga patung ni..Kax ini ada dua warna biru dan ungu.. Setiap kax ni ada nama ye..Jersi 9 Remeo,Jersi 1Harley,Jersi 4 Peachy dan Jersi 7Foxy..Sekarang dah kumpul 4, ada lagi 4 kax iaitu Jasper (Argentina),Dolly (Brazil),Mia (Itali) dan Joey (Jerman).

Bagaimana untuk mendapatkan kax yang comel ni? 
Mudah sahaja, pengguna celcom xpax hanya perlu melanggan mana-mana pek di bawah ini dan belanja RM7.00 seminggu. 
Celcom
Celcom

Ikut arahan di atas, kemudian kita akan menerima sms beserta kod khas untuk menebus kax di mana-mana Blue Cube atau Pengedar Celcom yang sah..

Dan jika kita melanggan  mobile internet pada harga RM38.00 akan mendapat 2 kax..yahoo..Next month boleh tambah lagi koleksi..

Untuk maklumat lanjut layari www.xpax.com.my/kax







Comments

  1. Wahh..comelnye! Yg mcm dalam iklan tv tu kan. Huhu

    ReplyDelete
  2. comelll la..xtau lak pasal ni..hehehe..nak satuuuuu warna pink..ekeke

    ReplyDelete
  3. la ye ker.. dah banyak x dapt sms 2 Kax ni, tapi xpnh tebus, coz xtau mender..hik3..kali ni nak tebus lah...

    ReplyDelete
  4. dapat offer 2 kax , cuma fikir nak buat apa dgn patung ni ... jadi saya biar jer dulu ...

    ReplyDelete
  5. dah dapat 2 code,..baru plan nak tebus..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK