Hobi kumpul Superhero Lego

Aku memang tak perasan kiosk kecil di Summit USJ Mall menjual watak kartun superhero lego yang menjadi kegemaran kanak-kanak malah orang dewasa pun teruja mengumpul koleksi ini.Padahal tiap-tiap hari aku melalui kedai ini kalau nak ke Giant.

Papa aina dan anis yang perasan.Apa lagi suka hatilah budak berdua ni bila papa nya belikan lego untuk nya.Anis seperti biasa ye..suka yang princess you..

Ini dia..sila lihat picture di bawah. Setakat ini dah kumpul 3 watak superhero iaitu:
Iron Man
Cat Woman
Captain America

Kartun Superhero Lego

Sedang mencari watak lain seperti Spiderman,Batman dan lain-lain nanti..

Harga tak mahal pun.Ini je yang mampu di beli.Alhamdulillah..Tapi kalau dikumpul pastinya cecah ratus jugalah.Nak beli yang harga beratus 1 set lego memang tak mampu.

Tengah menaip ni terfikir nak pinjam anis punya letak di dekstop office pun cantik juga..Mesti anis marah..

Kartun Superhero Lego

Jangan tertipu ye..kotak lambang frozen tapi bukan patung elsa dan anna pun..

Comments

  1. Bestnye kalau dapat kumpul semua watak2 lego yg dalam citer tuh. Hehe.

    ReplyDelete
  2. So cute..memang ramai peminat superhero ni..orang dewasa pun sama terjebak kan AB..

    ReplyDelete
  3. wahhh rajinnya... bos sy ckp kalu beli kt china, harganya convert to RM krg dari RM10...

    ReplyDelete
  4. Anak buah sy pon addict dgn lego. Dorg punya mcm yg kt dlm filem lego tu. hehe. Lama x baca kisah anis dan aina.

    ReplyDelete
  5. hobi yang mahal gak ni, cn tak leh la kumpul benda2 kecik ni, wat main si irfan jer..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK