Yang Mana Pilihan Hati..

Aina dah senaraikan apa aktiviti untuk dilakukan hujung minggu ini. Almaklumlah kami berdua cuti dan cuti sekolah dah pun bermula. Macam-macam aina dah plan untuk kami. 

First nak breakfast di luar, makan roti canai katanya.

Lepas makan roti canai, nak main bowling. Kakak tak puas hati sebab kalah dengan adik, katanya.Then tengok wayang.Selepas tengok wayang kita jumpa umi dan ayah di Restoran Melima. Then kita balik...

Padahal aku pun ada plan sendiri dan plan ini dah pun dipersetujui oleh papa aina sebelum ini. Apalagi kemas rumah lah..Rumah kena dibersihkan setiap minggu. Nak pergi berjalan memang tak ada dalam plan ku ini.

So plan mana nak ikut. Plan aku ke plan aina ni? Tapi aku dah tahu jawapannya mesti papa aina pilih plan aina. kompem...Tapi tunggu je lah ye..Yang Mana Pilihan Hati..

Ni picture 2 minggu lepas masa jumpa umi dan ayah..


Umi dan Ayah

Seronok betul mereka berdua.Kalaulah umi masih jaga aina dan anis, pasti diorang berdua nak tolong umi dan ayah di kedai. Dah belajar ambil order dari customer pun...

Sambil menaip ni layan juga lagu Akim-Mewangi..Syahdunya..













Comments

  1. spend ur holiday wisely ye dik aina dik anis hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi.. Bahagianye muka Aina dan Anis. :D

    ReplyDelete
  3. Syok juga...lama xmain bowling ni. :)

    ReplyDelete
  4. Slmt bercuti... semoga ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  5. amboi banyak nye plan kak. hehe.

    ReplyDelete
  6. saya x pernah main bowling . camna agaknya klu asaya mian yer . mcm bola masuk logkang jer ... heh heh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK