Si Pink meragam

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

2 minggu tak update blog guna lappy, entah camne malam semalam dok asyik layan blog, tetiba skrin lappy  dah jadi hura hara dan jadi kucar kacir.

Sumber: google

Eh..eh kenapa ni? Alamak..nak buat camne ni.Sedihnya..
Ke sebabnya lama tak format;
Power ada tapi skrin gelap;
Bunyi kipas kuat;
Ke motherboard dah rosak?
Jangkitan virus?
Ke kepanasan yang melampau..

Hari ini memang kebetulan aku bekerja di hari ahad dan rakan sekerja pun berkerja hari ini, apa lagi minta tolong dia check lappy ku sebab apa puncanya.Kemungkinan katanya motherboard rosak..

Lappy Sony Vaio Pink ni hampir 3 tahun setengah aku guna..
Sayangnya..

Buat masa ini terpaksa update blog dan blogwalking guna pc office bila time tak sibuk. Ataupun blogwalking guna smartphone comel ku..


Comments

  1. Laa..yeke? Siannye. Hantar kedai la kak. Tanye ape problem.

    ReplyDelete
  2. Semoga segalanya dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
  3. dia nak minta tukar baru le tu..hihi.semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK