CPUV Nuffnang:Fashion Pitch/Writer Unleashed

Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan.Nuffnang bermurah hati  lagi memberi CPUV dan Kempen ini daripada Mycreative.

Mycreative Sdn Bhd telah melancarkan pertandingan untuk mencari bakat-bakat baru dalam pertandingan Writer Unleashed bagi dan Fashion Pitch.

Writer Unleashed


Pertandingan bagi pencarian Writer Unleashed diadakan untuk mencari manuskrip terbaik dan menggalakkan serta meraikan kreativiti penulis-penulis Malaysia 

Pemenang akan memenangi Wang tunai sehingga RM12,500.00 serta manuskrip akan ditebitkan.

Tema: Bebas 
Novel: Minimum 35,000 patah perkataan
Himpunan Cerpen: Minimum 10 cerpen
Himpunan Puisi: Minimum 80 puisi 
Koleksi Artikel (Bukan Fiksyen):Minimum 10 Artikel
Tarikh Tutup : 5 Ogos 2014

Fashion Pitch

Berpeluang mendapatkan pinjaman perniagaan sehingga RM2,000,000.00.

Tarikh tutup: 27 Julai 2014

Jangan lupa Klik banner di atas...

Terima kasih Nuffnang kerana sudi beriklan di sini dan memberi kepercayaan kepada blog ini. Semoga lebih banyak lagi iklan-iklan melekat dan bertahan lama di sini.Kepada kawan-kawan sudilah kiranya jari jemari anda mengklik iklan ini ye..Terima kasih.. 


Comments

  1. tahniah...alhamdulillah..rezeki...

    ReplyDelete
  2. wahhh best tu...sy nk join laaa...kebetulan ada manuskrip yg x publish lg ni

    ReplyDelete
  3. Sejak masuk bulan Jun hingga sekarang, belum lagi dapat CPUV... Saja jer Nuffnang ni, kalau trafik tengah tinggi...mesti CPUV xde...huhu
    Tahniah AB...murah rezeki anda :)

    ReplyDelete
  4. Dateline 5 Ogos. Memang tak sempat la nak tulis. Hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...murah rezeki AB..Tahniah ya...

    ReplyDelete
  6. p/s yap so far sy jupe roti tu kt JJ je..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK