AKTIVITI KAMI SETIAP MINGGU

Ini lah aktiviti kami setiap minggu berjogging dan bersenam. It's Fun.Rasa bahagia dapat berjogging dan bersenam.Macam tak lengkap je kalau tak berjogging setiap minggu.

Biasanya kami berjogging waktu pagi dan guna trek jogging di taman permainan kawasan perumahan kami. Kalau rajin buatlah sebanyak 10 pusingan.Paling lama pun 1 jam.Berapa km tak pasti. 

Kalau rasa malas nak berjogging kami just fun walk pun seronok.

Aina dan Anis paling banyak pun akan buat 7 pusingan. Itu pun dah memadai bagi mereka.Bila dah penat berjogging kami akan menggunakan alatan seperti Beam Hop,Leg Stretch,Knee Lift,Beam Run,Chin Up dan Parallel Bar yang telah disediakan di situ untuk otot-otot dan seluruh anggota badan.

Peralatan senaman yang disediakan sesuai digunakan tidak kira usia muda dan tua.

Ini gambar yang diambil sepanjang berjogging dan bersenam.


Bersemangat aina dan anis seawal 7.30am bangun untuk berjogging.Tinggalkan mama di belakang ye.

Aina menggunakan beam run..
Parallel Bar.. Cuba lagi Anis..Buat macam Kakak Aina

Comments

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK