BILA SEJUK ...FIKIR PUN TAK BOLEH

Selamat petang semua..Sejuknya office ni. Dah seminggu aircond di office ni sejuk sejak pihak pengurusan bangunan service aircond.Dah lah sekarang bulan puasa.Tak tahan rasanya.Sejuk tahap beku sampai ke tulang rasanya. Sehinggakan terpaksa pakai jaket tebal,stoking tebal dan glove untuk kurangkan sejuk. 

Bila dah sejuk nak buat kerja pun malas.. nak berfikir pun tak boleh.Tension pun ada.Kalau bukan bulan puasa rasanya dah  buat air kopi panas ke..teh o panas ke..nescafe panas..

Bersabarlah ye..Nak buat macam mana.Air cond office ni centralized. Walau dah buat aduan masih lagi sejuk...

Sekian..


Comments

  1. sama ler kite niiii...mencengkam smpi ke tulang hitam heheheh

    ReplyDelete
  2. ehehhe sejuk best.. kalo dapat selimot and boleh tidur memang lama tidoo dah ehehe.. mata pun berat je nak tutup hehe..

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri maaf zahir batin ya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK