GERAMNYA

Salam semua..

Minggu luahan rasa..

Memang amat mengecewakan apa yang kita harapkan tidak menepati cita rasa kita.Tak tahulah nak kata apa. Geram dan sakit hati lagi.

Macam ni ke tukang jahit ni jahit baju pelanggannya. Padanlah ambil murah. Murah sangat. Tapi hasilnya. Oh tidak!!

Nak dibaiki pun tak boleh lagi. Baju kurung moden ni ngam-ngam bila disarung ke badan. Bila check basi kain yang ditinggalkan ?Alamak..camne. memang tak boleh di besarkan lagi.

Apa boleh buat. Redha je..Tapi dah serik hantar untuk kali ke dua. Terpaksa lah beli kain lain dan tempah dengan tukang jahit mahal. Janji puas hati dan sedap di pakai.



Comments

  1. Salam Puan,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Puan boleh review laman web kami.
    Puan boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK