HADIAH KAIN SONGKET SARAWAK


Assalamualaikum..

Alhamdulillah.Terima hadiah kain batik songket sarawak  dari seorang sahabat.

Terima kasih Nad. Ingat lagi Nad pada kakak. Terharu dan seronok tak terhingga.

Tahun ni boleh lah kak AB bergaya dengan kain batik songket Sarawak pemberian Nad ini..

Sekarang tengah fikir nak design camne kain songket ni. Bila check dalam insta dan blog macam-macam kita boleh design kain songket ni. Oh dah ada idea..

Terima kasih sekali lagi Nad.Moga persahabatan ini kekal selamanya.

Comments

  1. Tahniah... hadiah buat hati ceria dan ukhwah bertambah akrab... alhamdulillah... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK