TRIP AINA KE MELAKA DAN LEGOLAND 2015

Alhamdulillah tercapai jua hasrat Aina mengikuti trip ke Malacca dan Legoland bersama kakak dan abang sekolah.Kiranya ini rombongan sekolah laa kan..

Sedih anis tak dapat join trip ini kerana anis menghadiri Majlis Graduasi pada hari tersebut.

"Best tau papa mama..Nanti kita bawa anis tau. .seronok kakak, kata aina..

emmm..insyaallah ada rezeki kita, next year kita pergi semua..Okay..

Jom kita checkdout pictures di bawah..


Melaka dan Legoland
Singgah Melaka dulu sebelum ke Johor.....
Melaka dan Legoland
Sepatutnya sampai awal di Johor tetapi disebabkan ada perlawanan
AFC 2015 pada hari tersebut, diorang sampai lewat di Johor.Tiba
di Hotel 11.30 mlm..Jammed teruk..
Melaka dan Legoland
Yeaaah..Legoland.. Saya dah sampai..
Melaka dan Legoland
With my mummy..Love you mummy..
Melaka dan Legoland
Hello Kitty...
Melaka dan Legoland
Gambar lagi dan lagi..

Melaka dan Legoland 2015
Nasi beriani..lupa nak tanya berapa harganya di sana
Melaka dan Legoland
Mandi time..Time mandi tu lah selipar murah kena kebas..
Apa lagi kena lah beli selipar lain..mahal kata Mummy..
mana tak mahal beli  brand quick silver..sebab saiz tu yang ada buat aina.
lebur RM79.90..
Ini adalah antara gambar yang dipilih. Minta maaf sebab tak dapat story keseronokan mereka.Mesti pergi jua ke sana nanti.Barulah seronok..

Sekian..

Comments

  1. dpt juga jejak ke legoland..sy jg yg xsmpi2 ;-)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya. Plan nak ke Legoland juga nanti bawa anak-anak.

    ReplyDelete
  3. Okay Ainaaa, nak pergi lagi tolong bawak kak eiqa. Hahahhaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK