Semangat yang pudar

Assalamualaikum semua..

Hari ke hari semangat berblog semakin merundum. Bila mood merundum rasa nak tutup blog ni pun ada juga. Kesian blog  pula dipersalahkan.Memang tak patut. Kalau dulu ada sahaja cerita yang ingin dikongsikan.

Bila virus M telah menguasai diri, hilang semangat untuk menulis dan menerbitkan entri sehinggakan nak buka laptop pun malas. 

Kepada semua pembaca setia, mohon maaf atas kekhilafan ini andai tidak menjenguk anda kembali. Moga diberi semangat yang membara seperti dulu.


p/s: sedang membina semula semangat berblog.

Comments

  1. fuh kanan fuh kiri...mana kau semangat???? mai cek maiiiii ;-)

    ReplyDelete
  2. Tak pe klu mood malas tu nak dtg.. nanti dia baliklah. Tak payahlah tutup blog.. saya pun ada masa mood tu dtg juga. Mmg mood tu suka dkt kebanyakkan blogger hehee.. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. ni nak kena prescribe anti-virus nih.. hehehe..
    smoga smangat yg hilang kembali ditemui..

    ReplyDelete
  4. biar je blog ni kak. kang ada mood datang la balik. hehe

    ReplyDelete
  5. awak ditag :)
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... berblog pun ada pasang surut gak, jangan patah semangat... :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    kekadang semangat berblog nie memang ada masa nyer turun naik... dan komitmen kerjaya dan keluarga...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. tak mahu gitu meh naikkan semangat join segmen kat blog akak.. tu Mas dah tag..

    @GIVEAWAY : RINIE BORHAN

    ReplyDelete
  9. nmpaknya semangat masih tak kunjung tiba.. hehehe

    ReplyDelete
  10. jangan kata anda, kita pun mood kelaut dah... hihi
    tapi sayang sangat kalau blog terabai.

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan,

    jgn la tutup blog...saya baru nak bersemangat blogging ni.

    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK