BELI DARLIE DAPAT 1 KOLE MARVEL

2 bulan lepas beli darlie, dapat hadiah Mug Transformer. 
2 minggu lepas beli Kit Kat dapat Mug percuma.
Hari ini beli 2 pek Darlie Enamel Protect dapat 1 Kole Marvel.

Hadiah Darlie

So..bertambah koleksi mug di rumah ini. Tak perlu beli mug yang lain. Percuma ke?..Bagi AB dan suami tak..sebab kita dah beli mug sebenarnya, harganya RM0.50.Dengan pembelian  2 pek darlie percuma 1 kole, harganya RM14.90. Beli 2 pek darlie  tanpa hadiah mug ini, RM14.40. Bezanya RM0.50.

Terpulang kepada kita sebagai pengguna yang bijak. Benda hadiah ni selalunya kita sebagai pengguna cepat terpengaruh. Dulu mak-mak  kita suka sangat beli barang yang ada hadiah percuma. Untung katanya..

Comments

  1. Betul, ada dulu opismate dia suka beli barang yang ada free gift nih.. dia guna barang2 nih kat umah sampai pernah hadiahkan orang dengan barang free gift nih..

    ReplyDelete
  2. kat giant sini , ada satu hari mrk akan buat sales hadiah ni dengan harga 50 sen . pandai tul mrk cari duit kan ... klu kita beli double pack tu tapi tak tuntut hadiah , cashier pun buat tak tahu sahaja ... hurmmm .

    ReplyDelete
  3. Wahh cantiknya cawan tu. Anak2 mesti suka. Klu 2 - 3 org suka kenalah beli darlie bnyk2 buat stok terus utk dpt cawan.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  4. benda free kan siapa yg x terliur...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK