Bekal kat mana ?

Nak dikatakan pagi ni kelam kabut tak lah. Bangun seperti biasa siapkan bekalan a.k.a bento untuk Aina dan Anis.

Bekal sendiri boleh terlupa. Bukan tertinggal atas meja makan sebelum keluar rumah tapi tertinggal dalam rak motor.

Sebelum masuk pintu office..terfikir..ada benda lah yang lupa.Sah bekal dalam rak motor. En.Abang pun terlupa sama. Yang dipesan jam 5.30pm tau balik. Memang pun office hour 5.30pm.

Emmm..tak ada rezeki lah hari ini.

Tak pe AB belanja picture bento semalam.Nasi lemak chenachenis.

Bento

Boleh tu repeat order hari ni..Sedap sangat lah agaknya.





Comments

  1. Nice..bawak bekal memang best...especially if ibu sendiri masak..heee

    ReplyDelete
  2. Dalam keadaan serba-serbi menaik ni, tapau dari rumah adalah antara jalan yang terbaik untuk tangani kenaikan kos sara hidup.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.. saya pun berselera je tengok hehee.. :D

    ReplyDelete
  4. Memang ada istilah bento @ akak create sendiri? Unik lak panggil bento. Hehe.

    Kalau saya jadi jiran akak pun tetiap pagi saya pegang tupperware depan pagar rumah akak sebab tengok gambar nasi lemak tu sangat la mendatangkan selera :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK