Suka-suka main Bowling

Assalamualaikum..

Cerita suka suki main bowling di Summit USJ Superbowl..Ini kali kedua aina dan anis main bowling di sini..Seronok sungguh diorang..Mana tak nya..pagar di kiri kanan longkang dinaikkan..Bestlah main..kalau tak asyik masuk longkang je..

Aina dah ada style baling bola bowling..Anis pula golek je bola tu..hehehe..






Anis dapat kalahkan Aina..Mata beza 2 sahaja..Aina tak puas hati sebab dapat dikalahkan oleh adiknya..Komplen pula mama main ngelat.. tak adil sebab pagar naik..jangan marah ye sayang mama..Nanti kita main lagi ye..



Selfie dari kami berempat sebelum bertolak ke Summit USJ..






Comments

  1. Ahaii..si kakak pun takmo mengalah dgn si adik. Hihi. Pandai dia main bowling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je dua beradik ni ana..tak mo mengalah..

      Delete
  2. Pandai diorang ni main boling. Saya yang dah tua bangka ni pun, asal main boling sure bola masuk longkang.

    ReplyDelete
  3. best nyerrr. ..cm da lama x lyn bowling niii

    ReplyDelete
  4. Wahh seronoknya.. main bowling mmg menghiburkan.. :)

    ReplyDelete
  5. Saya main bowling confirm ke longkang..hihi

    ReplyDelete
  6. Memang enjoy main boling ni! boleh release tension!

    ReplyDelete
  7. Haha kakak kalah kepada adik :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK