Projek mengaler kuku

Assalamualaikum..

Nak marah pun tak boleh.Tapi ni memang kelakar bila anis tunjukkan kuku kakinya dah dikaler dengan macam-macam warna.

"Cantik kan mama,kuku anis.Alah nanti anis basuh lah..boleh hilanglah mama..

Emm..pandai pula tu..nak bagi kita jangan marah dia..


Patutlah petang semalam anis dok diam dalam bilik..rupenya buat projek mengaler kuku kaki dan jari.Tak Tahu lah idea dari mana anis dapat guna magic pen..

Nak dekat 5 tahun birthday anis macam-macam perangai yang dia buat..

Alahai sayang..

Comments

  1. hihihi..cute je..teringat masa kecik2 dulu... :)

    ReplyDelete
  2. Terlebih kreatif ni. Haha. Budak-budak ni kadang ada je idea dia menggelikan hati kita kan.

    ReplyDelete
  3. Haha..dulu ana kecik2 pun centu gak. Kaler kuku. Kih3. Suke sgt la kaler waner warni. ><

    ReplyDelete
  4. hahahah..nie mmg takde keje sgt dh nie...

    ReplyDelete
  5. hahaha...diam2 ada projek rupanya..dah pandai nak melawa la tue..=D

    ReplyDelete
  6. tringt plak lya masa keci2 dulu..suka main maker bewarna lukis kat kuku

    ReplyDelete
  7. hahahahaha tingat zaman bebudak dulu

    ReplyDelete
  8. Hehe anak buah sy pun mcm tu sis. Bila sy tegur kena mrh balik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK