Jamuan Hari Raya office 2014

Assalamualaikum..

Selesai sudah Jamuan Hari Raya Aidilfitri 2014 tahun ini kat office..Meriah tahun ni macam-macam juadah yang di bawa oleh staff Imperians..Mengenyangkan..Alhamdulillah..

Sebelum majlis bermula kitorang ada latihan bomba..Masa ni pula management building ni buat latihan..Beramai-ramai lah kitorang turun tangga lenggang kangkung dari tinggat 11. 

Apa lagi bila latihan selesai, kitorang semua kelaparan..Sepatutnya majlis bermula jam 12.00..Terpaksa di anjak ke jam 1.00.Yang penting kitorang happy..

Layan jelah picture kat bawah ni ye..


Jamuan Hari Raya

Senyum semua kita buat free style...

Jamuan Hari raya

"Us" yang selalu buat IMPERIA huru-hara..

Jamuan Hari Raya

Selfieeeeee lagi..tak habis-habis..

Jamuan Hari Raya

Juadah yang disediakan..


Jamuan Hari Raya

Dessert

Jamuan Hari Raya

Cabutan bertuah..

Staff yang dapat Tupperware tu jangan malu-malu nak bungkus ye.. 





Comments

  1. Wahh alhamdulillah... meriah. Makanan pun menyelerakan tengok.. :) :)

    ReplyDelete
  2. Hihi..yg dpt tupperware la paling untung. Leh bawak balik. Kih3

    ReplyDelete
  3. wah meriah habis.. jamuan raya ofis farah minggu depan.. tak sabar..hehehe

    ReplyDelete
  4. Best makanan. Tak ajak abam2 bomba ke? Hehe

    ReplyDelete
  5. meriahnya siap ada cabutan brtuah lagi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK