Filem Blended-Mesti gelak

Jom saksikan lakonan Adam Sandler dan Drew Barrymore dalam filem BLENDED..

Blended

Filem ini mengisahkan pasangan yang telah bercerai telah bersetuju tidak mahu bertemu lagi selepas sesi blind date mereka..

Filem Blended

Tetapi dengan secara tidak sengaja mereka telah terserempak di Afrika dan telah terjebak berkongsi bilik suite di sebuah Resort Safari mewah di Afrika selama seminggu.



Ini adalah gandingan kali ke tiga Adam Sandler dan Drew Barrymore selepas romantic comedies “50 First Dates” dan “The Wedding Singer.

Kalau menonton offical trailer filem blended ni macam best.Tak sabar nak tunggu filem ini nanti. Mesti kecoh dan banyak adegan lucu..

Comments

  1. Nanti da tgk, kabor2 laa.. Leh la follow lak layan wayang citer nih. Hehe

    ReplyDelete
  2. best klu tgk cter gelak2 ni..

    ReplyDelete
  3. dah tengok dah citer 50 first date tu.. best..

    ReplyDelete
  4. Hahhaa tula banyak filem gandingan diorang ni. Teringin nak tengok hihi mesti tengok punya lah nanti! :D

    ReplyDelete
  5. Macam best je..mesti funny ni..

    ReplyDelete
  6. Gandingan yg cukup serasi dan terbukti pd filem sebelum ini. Mesti best filem ni!

    ReplyDelete
  7. ada yg dh tgk kata best..niesa tgk cite ni klua nk tgk on9 je lah..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK