CPUV Nuffnang:Sanofi Lactacyd April 2014

CPUV Nuffnang:Sanofi Lactacyd April 2014



Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi berkunjung ke blog chenachenis dan menabung di sini. Terima kasih kepada Nuffnang sudi memberikan CPUV lagi dan lagi..

Kempen terbaru CPUV kali ini dari Lactacyd. Jangan lupa isi borang yang disediakan kalau nak free sample Sanofi Lactacyd ye..

Comments

  1. alhamdulillah rezeki...congrats...

    ReplyDelete
  2. Congrats AB...

    2X lactacyd for your lunch...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak!rezeki2...niesa dh isi dah form tu..hehe..

    ReplyDelete
  4. tahniah ! CN pun dpt gak, dah isi borang pun, nnti dapat la free sample..hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah :-) Murah rezeki dapat CPUV lagi kali ni.

    ReplyDelete
  6. Semoga bertambah murah rezeki... klik2 sekali :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. menabung libresse buat sis juga..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK