BOOKMARK CUTE!


Anis happy nak hadiahkan bookmark untuk kawannya (icha,dina,fatin,zati,arfa, akmal,..parven pun ada dalam list anis..emmmm..
Planning asal nak hadiahkan bookmark kepada cikgu aina dan anis..tapi aina dan anis cadangkan semua bookmark ni nak hadiahkan kepada kawan-kawannya...

So..buat yang lain lah nampaknya..



Mei..

Hadiah untuk mak...
Hadiah untuk mak mertua..
Hadiah untuk yang tercinta..
Hadiah untuk  hari cikgu..
Hadiah hari pekerja (cuti..yeaaa)
Hadiah untuk mama (siapa nak bagi??)..






Comments

  1. Replies
    1. Macam2 permintaan Msred...aina nak hadiahkan bookmark butterfly dan kereta ..butterfly ok lagi tu..kalau kereta minta papa aina bentukkan..

      Delete
  2. comelnya AB..serius cute..nanti kalau buat GA..hadiah kan kita this one..he..he

    ReplyDelete
  3. Comel sangat... patutlah anak2 xcited nak bagi kat kawan2... tambah seronok kalau kawan2 jeles sebab mak die pandai buat benda2 cam tu kan? hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK