Sellofie trend baru di AS

Kini terdapat satu lagi trend dengan merakam gambar potret sendiri  dengan wajah mereka yang bertampal pita pelekat yang dikenali sebagai "Sellofie ataupun Sellotape Selfie."

Inilah aksi -aksi selfie yang kian mendapat perhatian di AS setelah  dimuat naik di laman sosial Facebook.
Gambar ini menunjukkan seorang lelaki yang melilit pita pelekat pada wajahnya
Seorang lelaki menampal mukanya dengan pita pelekat dan sekeping biskut 
Golongan wanita juga tidak ketinggalan merakam imej selfie

Comments

  1. dorg ni dah kenape?hahah..xde keje ke..buruukkk la..

    ReplyDelete
  2. Mengarutlah manusia sekarang ni, tak boleh diterima akal... ntahapapantah...

    ReplyDelete
  3. ngeri tul...dah x de kerja mrka semua ni.

    ReplyDelete
  4. haish.. pelik2 la diorg ni.. hahaha
    inti dan colgate sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Ya Allah scarynya..dia orang ni tak ada kerja ke..he..he

    ReplyDelete
  6. Sorry tak boleh follow blog ni..dah a few days ada masalah ni..nway salam kenal ya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan..tekan follow kat atas tu..InsyaAllah boleh..

      Delete
  7. Dah tak der keja lain ker apa ni. Geli jer tgk.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK