Aina...Sedihnya...

Tinggal lapan hari lagi birthday Aina yang ke 7 tahun..dah besar anak mama ye..dah sekolah pun dan seorang ketua kelas yang garang dan comel..

Last saturday kami jalan-jalan di One Utama.Singgahlah di kedai yang menjual peralatan muzik.Memang lama sangat berkenan dengan guitar Ukulele..Comel sangat guitar ni and colourful.Harganya pun tak mahal sangat RM69.00. Itu pun dah survey kedai lain.Ada yang berharga RM89.00.
Google je..Ukulele guitar
Tapi guitar ni dah habis di jual. Tiada stok. Bergenang dan berjujuran air mata aina. Sedihnya...papa tak beli guitar..tapi tokey kedai informed stok akan sampai nanti. Harap-harap adalah rezeki aina dan hadiahkan untuk hadiah hari lahirnya..




Comments

  1. Hmm... sian kat Aina. Tak pe... adalah rezeki dia nanti... hehe

    ReplyDelete
  2. siannya aina..xpe nnti ada lah rezeki tu..happy bday in advance aina!semoga jadi anak yg baik.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK