Gelagat chenachenis

Seronoknya Aina & Anis (chenachenis) bila dapat ke office last week.Sanggup bangun awal ...semuanya baik, cakap tak nak kacau mama, tak nak buat bisinglah..sekejap je..pas tu diorang berdua ni buat bising,ketawalah,berguraulah..yang bestnya lama lagi ke mama? Ha kan dah cakap..bosanlah tu..Aktiviti anis dan aina...

Gunting menggunting kertas
bersantai konon,siap bawa bantal tu..
Nanti nak datang lagilah office mama.Boleh tak mama?..Boleh..seronok pula diaorang.Mana taknya.Atas office.Turun bawah,shopping complex..hehehe..

Salam Sayang
~Azlea~


Comments

  1. hehe nanti dah besar boleh buka opis sendiri kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukak office nama chenachenis ok tak..

      Delete
  2. tak meragam x per . ceria jer mrk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun.cerianya sekejap je Za.Pas tu buat muka bosan.

      Delete
  3. lepas kacau mama dia dekat office, nanti balik boleh singgah shopping pula :)

    ReplyDelete
  4. hihi, mengacau mama ek?..
    salam kenal kak, mama singgah dan follow sini...

    ReplyDelete
  5. nak jalan2 je sebenarnya nih..hehe

    ReplyDelete
  6. ooooo, baru eiqa tahu kenapa blog nie link dia chenachenis. ehehee
    Wahhh, atas office bawah shopping complex besttt tuuuuu.. :D

    ReplyDelete
  7. Eiqa ..Chenachenis tu singkatan Aina dan Anis.Aina masa umur 2 tahun bahasakan diri chena.

    ReplyDelete
  8. seronok yer dapat ikut mama g opis...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK