Raya Aidilfitri 2013

Assalamualaikum dan Salam Syawal semua.Sedar tak sedar hari ni dah masuk 6 Syawal.Cepat ye. Macam mane raya uolls tahun ni. mesti meriah kan. Yelah dapat berkumpul ngan adik beradik,jumpa kawan lama,dapat kumpul duit raya bagi yang masih studylah kan.macam Azlea raya tahun ni, kitaorang beraya kat rumah parents Azlea, tak jadi beraya di Terengganu. Sepatutnya tahun ni beraya di sana, tapi husben pulak kena masuk kerja petang.Almaklumlah kerja hospital ni cuti tak menentu.Jadi waktu bersama ngan kami pun sekejap jelah.Alhamdulillah.
Kononnya lepas Solat Sunat Hari Raya, kami nak ambil photo family.Anis pulak meragam, buat perangai.Tahun lepas Aina,tahun ni Anis.Jadi tak jadilah ambil photo family.Sempatlah ambil gambar ngan adik beradik yang lain kat rumah mak yang lainnya beraya di rumah belah suami masing-masing.Jadi tak riuh sangatlah rumah mak.Nasib baik ada Aina dan Anis penghibur mak dan abah.

Sempat lagi berposing ngan adik dan Aina Raya Pertama.

Tahun ni memang tak ambil banyak gambar.Penat melayan saudara mara yang datang berkunjung.Sempatlah beraya rumah sepupu yang lain. lagipun tak jauh manapun, rumah dekat je. Itupun tak ambil gambar pun.Yang penting masa nilah kita mengeratkan silaturrahim.Rapatkan lagi hubungan kekeluargaan.
Raya tahun ni tetap meninggalkan seribu kenangan pada kami sekeluarga.Semoga tahun hadapan kita bertemu dengan 1 Syawal.InsyaAllah.Salam Syawal dari Azlea dan Family.


Comments

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK