Iklan Raya TM 2014-Adik


Comel sungguh supergirl kecil ni.Banyak sangat alasan yang di berikan kepada ayahnya agar tak dimarahi. 

BUKAN AYAH..TAK AYAH..RAYA NANTI ADIK MINTA MAAF LAH..

Jangan tunggu Hari Raya Aidifitri baru nak minta maaf.Tetapi kita digalakkan untuk menjadikannya sebahagian daripada kehidupan seharian kita.

Tangan dihulur tanda kemaafan, keampunan diberi nilai murni disemai..


Comments

  1. Mood raya dlm minggu ni dah sikit2 mula dirasai... :) :)

    ReplyDelete
  2. apa yg mereka nampak , itulah yg mrk buat . sudah kelaziman meminta maaf di pagi raya . maka kita lah yg perlu mengingatkan bhw kita perlu minta maaf bila buat salah tapi jgn tuggu hari raya ... lagu raya dah mula berkumandang .

    ReplyDelete
  3. Comel je budaknya. Sebuah iklan yang bagus dari TM :-)

    ReplyDelete
  4. setuju, jangan tuggu raya je baru nak minta maaf. ^_^

    ReplyDelete
  5. Memang cute aje adik ni..Banyak sungguh alasan dia ya...

    ReplyDelete
  6. betul tu...bermaafan bkn tggu raya tp setiap hari

    ReplyDelete
  7. tak sbr tggu iklan dari maxis, thn lps best ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KRAFTANGAN DARIPADA BATANG AISKRIM

Bila Hati Tersentap !!!

DIY BOTOL PLASTIK